Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

bull001@seznam.cz

5. 3. 2011 13:00
Mě to připomíná tvrzení:

"Parazit se zastává parazita", nebo "parazit parazitovi neublíží". Obojí jsou totiž zbytečné hnisavé vředy na tváři Země.

0 0
možnosti
E

eightman

5. 3. 2011 13:17
Re: Mě to připomíná tvrzení:

;-DR^

0 0
možnosti
MO

multukulturne oloupeny

5. 3. 2011 12:21
zbavme se pravdolaskaru,jsou moc drazi a k nicemu

Nekde jsem cetl, ze kdyby se Evropane starali jenom o sebe, museli by pracovat pri zachovani a zaroven zvysovani zivotni urovne pouhe 4h denne.Zap kultura ma takove prostredky, takovou produktivitu a know how, ze kdyby se diky pseudohumanismu necpaly penize do absurdnich a navic situaci jeste zhorsujicich projektu, nebyly by zadne dluhy a ani problemy s porodnosti. Je to docela jednoduche. Vratme se do reality a posleme vsechny ty pravdolaskare k certu.

0 0
možnosti
JG

JanGajdos

5. 3. 2011 12:10
EU

Představitelé západu by si měli zamést před vlastním prahem, v Německu a v Anglii už je multikulturalismus také dost kritizován a co se Francie týče, proti jejich muslimským ghettům u Paříže jsou ty naše jen slabý odvar.

Problém je ale i na naší straně, protože jakákoliv pozitivní diskriminace jedné skupiny je negativní diskriminací zbytku a vice versa. V takové situaci pak velmi snadno roste podhoubí pro extrémisty, kteří se tématu rádi chopí a začnou nabízet svá "řešení". Kdyby se v naší společnosti nebral ohled na etnický původ, barvu pleti, nábožesnké vyznání etc., problém rasismu by nejspíš neexistoval nebo by byl jen v minimální míře...

A nakonec k funkci EU, můj osobní názor je, že jediným kladem je možnost volného cestování. Garance společné obrany na úrovni EU neexistuje, nařízení pocházející od Evropských orgánů jsou často také k pláči a způsob jejího vedení je přinejmenším nešťastný.

0 0
možnosti
MO

multukulturne oloupeny

5. 3. 2011 12:15
Re: EU

cele to levicacke multikulti silenstvi je predevsim velky kseft a zlodejina.Cesta, jak dostat z lidi jeste vice penez.Do tohoto predrazeneho a sebedestruktivniho magorstvi totiz musi nedobrovolne investovat domaci danovi poplatnici.

Politika multikulti dela pravy opak toho, co oficialne hlasa.Chce zaclenovat a zacina vzdy s vyclenovanim zaclenovane skupiny...Za obrovskych dotaci..

0 0
možnosti
MO

multukulturne oloupeny

5. 3. 2011 12:01
Ne nasi lide,ale nase vlada je vylozene rasisticka

Na zaklade rasoveho rozliseni sikanuje bilou vetsinu a protezuje dane etnikum, kteremu za penize danovych poplatniku zajistuje vysostne postaveni ve spolecnosti a to i pred zakonem...

Pozitivni diskriminace neni nic jineho nez diskriminace. Nezijeme v demokracii, ta totiz diskriminaci nepripousti. Lide pracujici a platici dane jsou u nas diskriminovani jenom pro barvu pleti..

Odpurci protezovaneho etnika nejsou z velke casti zadni nackove, ale slusni lide. Jsou to naopak levicove multikulturni organizce, krmene z penez danovych poplatniku, ktere zasevaji a podporuji nenavist mezi obcany a ktere se tak svym jednanim jednoznacne zarazuji mezi extremisticke.

Volime si vlastni nepratele.Volime si ty, kteri nas okradaji ve prospech tech, kteri nas a nase deti ohrozuji. VOLIME SI SPATNE!

0 0
možnosti
J

Jiří55

5. 3. 2011 11:46
Čeští politici jsou opravdu rasité

Oni totiž podporují rasizmus svým vystupováním na ochranu jisté problémové menšiny s takovou vehemencí,že to normálního smrtelníka musí nadzvednout.Ze všech stran slyšíme že jsou chudáci utiskováni protože jsou Rómové,viz právě běžící reklama,jako by český člověk neměl problémy se sháněním práce.Jako by jen Oni měli problémy a starosti jak uživit rodinu. Na rozdíl od nich ale nechodíme na sociálku s tím,že já jsem Čech a tak musím dostat nadstandardní péči státu jinak podám stížnost ve Štrasburku a nechodíme vykrádat automaty a pod.(až na výjimky které se najdou ve všech společenstvích).Ono by stačil stejný přístup ke všem společenským skupinám,máš stejná práva,ale i povinnosti.Buďto se jim podřídíš,nebo si nestěžuj.[>-]

0 0
možnosti
MO

multukulturne oloupeny

5. 3. 2011 11:55
Re: Čeští politici jsou opravdu rasité

faktem je, ze tak jak najdeme mezi bylymi obcas grazla, tak i mezi cikany najdeme mozna nekdy obcas i slusneho cloveka

0 0
možnosti
F

FiS95

5. 3. 2011 11:35
Bezkonfliktní cestování nám zaručuje mezinárodní smlouva.

EU s tím nemá nic společného. A od bezpečnosti máme na prvním místě armádu (což je v našem případě docela smutné) a NATO. Opět ne Evropský svaz.

0 0
možnosti
P

praveverka

5. 3. 2011 11:40
Re: Bezkonfliktní cestování nám zaručuje mezinárodní smlouva.

ale prdlajs....volný pohyb po Evropě  zajišťuje "Schengenská smlouva neboli smlouva o postupném rušení kontrol na společných hranicích je součást práva EU..." ;-D

0 0
možnosti
MO

multukulturne oloupeny

5. 3. 2011 11:23
bezkonflikní cestování a jista záruka bezpečnosti?

To mame diky predrazenemu a socialistickemu cirkusu EU?

A bez ni by to neslo? Vzdyt to maji Svycari i Norove a ti v EU nejsou..

EU je rizena sebevrazda.

Je to hnaci motor islamizace kontinentu s levicackou ideologii multikulturniho fasismu, v cemz jsou protezovani cikani zahrnuti taktez.

Neni mnoho zemi, kde se maji cikani lepe nez u nas.Napr ve Spanelsku na ne kaslou a ve Svycarech musi sekat dobrotu, jinak je vykopnou...Mimochodem vetsina cikanu u nas jsou imigranti. Po valce jich zustalo na nasem uzemi asi 600.

0 0
možnosti
P

praveverka

5. 3. 2011 11:38
Re: bezkonflikní cestování a jista záruka bezpečnosti?

hlava jinak v pořádku?;-D

0 0
možnosti
P

praveverka

5. 3. 2011 11:20
každá kritika holt bolí

;-D

0 0
možnosti
P

por.Dub

5. 3. 2011 11:14
Už to zde minimálne jednou

bylo. lord. Runsimen ,  nebo tak nejak !!! A ja to dopadlo všichni   známe.

0 0
možnosti
CGV

Ctitel Giuseppe Verdiho

5. 3. 2011 11:21
Re: Už to zde minimálne jednou

Jmenoval se Walter Runciman.

0 0
možnosti
K

krejcos

5. 3. 2011 11:10
Že jste za 100 let nečetl větší

nesmysl, to asi nemůžete myslet vážně. Vždyť různí tito mudrlanti ze Západu nás takhle obviňují již dobrých 20let. Když já jsem to před těmi 20ti lety četl poprvé, vypadalo to jako docela dobrý fór, anebo jako hlas z jiného světa, to pro ty, kteří takovému humoru nerozumí. Dnes, kdy původním Evropanům hrozí víme co, již to není ani ani k smíchu, a vlatně ani k pláči, je to ukázka, jak hluboko může klesnout zdegenerovaná společnost.

0 0
možnosti
  • Počet článků 432
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Na mém soukromém blogu http://joseforel.blogspot.com
momentálně publikuji články osobním pohledem na život v reálném socialismu před sranda prčem, kdo má rád humor, může si počíst.

Seznam rubrik