Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Rekvalifikace soudců

Myslím si, že není kontroverznější státní oddělení, než státní moč, reprezentovaná soudci a potažmo státními zástupci. To, co vyvádí soudní mafie, složená z bývalých komunistických nomeklaturních kádrů nemá obdoby a  proto je nutné, aby se tito proradní šaškové rychle rekvalifikovali, aby už konečně bylo možno řící, no vida, konečně už respektují právo.

Před časem širokou a v některých oblastech Česka i úzkou veřejnost vzrušila zpráva TASSU, že Nejvyšší soud v nějakých trestních zákonech z doby bronzové nalezl paragrafy, podle nichž se nesmí střílet na zloděje a když zloděje zastřelíte, dopustíte se vraždy.

Poté ale na silný nátlak veřejného mínění se soudci trochu, ale opravdu jen trochu zamysleli ( u soudců je to až neuvěřitelné, taková Sladovská z Hradce, bývalá komunistka nepřemýšlí vůbec a vynáší rozsudky podle předem připraveného scénáře, který ji otevřeným dopisem zasílal krajský tajemník Bradlík) a rozhodli šalamounsky, když vám zloděj vrazí kudlu do břicha, pak jste oprávněni vystřelit, pokud ještě budete mít sílu na to, jestli stisknete kohoutek.

Dále se soudci Nejvyššího soudu rozhořčení obyvatel Česka nad tou jejich debilitou bránili tvrzením, že obyvatelé si špatně ve vzájemných debatách interpretovali  jejich rozhodnutí, které dokonce bylo schváleno stranou a vládou, čímž dali najevo, že obyvatelé Česka jsou hňupi a nemají vlastní rozum.

Proto jsme se v Kozojedech rozhodli, že provedeme pro všechny soudce rekvalifikační kurs, ve kterém jim tak nějak mile, hřejivě a lidsky vysvětlíme, kdy se může na zloděje střílet a kdy ne.

Rekvalifikační kurs pořádá místní myslivecké sdružení " Slepý jestřáb" a lektorem bude hospodář sdružení, Vincenc Flintička a známý Kozojedský pytlák, Hubert Pastička.

Rekvalifikační kursy budou probíhat v několika vlnách, protože jedním kursem by to nešlo zvládnout, jelikož do požární zbrojnice by se najednou nevešlo všech deset tisíc soudců, kteří neznají zákony střelby na živé tvory.

A tak 30.února byl zahájen první kurs, na který byli pozvání soudci Nejvyššího soudu, jelikož jak to tak vypadá, ti jsou z celé soudní mafiánské mašinerie  v těchhle věcech nejblbější.

"Tak vás vítám na našem rekvalifikačním kursu, po jeho absolvování obdržíte certifikát, že můžete vynášet rozsudky nad pachateli střeleb na živé cíle, pokud se tyto cíle snažily někde něco ukrást.

Tak především, myslivecké právo trestá odebráním jakékoliv střelné zbraně na doživotí ty myslivce, kteří by se odvážili vystřelit na ležícího zajíce v pelechu, čili pokud někdo přistihne zloděje doma v bytě, když po namáhavém hledání peněz a cenností vám zpřeházel celý byt naruby a poté si lehl do vaší postele, aby si odpočinul, tak pokud na něho vystřelíte, když bude ještě ležet, je to vražda, v tom případě se  snažte zloděje při spánku omráčit pohrabáčem, svázat do kozelce a předat přivolaným příslušníkům VB. Při honu si myslivec pozve honce, aby zajíce z pelechu vyhnal zpěvem Internacionály a když to nepomůže, tak falešným zpěvem americké hymny a jakmile se zajíc rozběhne, jelikož mu takové vřískání začne trhat slechy, je možné podle mysliveckých tradic na něho vystřelit, čili i vy můžete zvolit druhou variantu, zloděje opatrně vzbudit, nakopmout ho pořádně do prdele a když začne utíkat, máte plné právo po něm vystřelit, potom už nemůžete vynést rozsudek za vraždu , ale s přimhouřením obou očí maximálně za zabití," vykládal hospodář Flintička a nejvyšší soudci otevřeli huby v němém úžasu, jaké vymakané zákony platí v mysliveckém sdružení.

" Samozřejmě je tu ještě další možnost, že těsně u postele nastražíte tak zvané oko, to jest drát, mistrně utvořený do smyčky, jak kdyby jste věšeli oběšence a kraválem vzbudíte zloděje, ten se ve zmatku lapí do nastraženého oka a potom je možné tento čin považovat z hlediska trestního práva jen jako přestupek, případně je i možno použít železa na medvědy, ale tam potom ještě hrozí tomu, kdo zloděje takto ulapil trest finanční náhrady za bolestné," poučil soudce pytlák Pastička a nejvyšší soudce Rychlebský se jenom pěstí tloukl do čela a neustále si opakoval," učit se, učit se, učit se."

"Dále, v mysliveckém právu je přísně zakázano střílet na běžící bažanty, čili když je bažant chytrý, tak nevzlétne, ale rychlým během odkvačí do houští, střílet je povoleno pouze na letící ptáky, rovněž se nesmí střílet na kačeny, pokud plavou po vodě, takže pokud zloděj není tak blbý, že by z důvodu vlastní blbosti byl tak nadnášen, že by lítal jak holubička, tak po něm nesmí ten, kdo ho přistihne vystřelit, stejně tak, když se zloději v úprku podaří skočit do vašeho bazénu na zahradě a začne plavat, nesmí se na něho střílet, potom můžete takového střelce soudit. Proto se doporučuje, když se někdo vráti nečekaně domů a nachytá zloděje, tak před jeho nachytáním je třeba vypustit bazén a pokud zloděj je tak blbý, že vyskočí z okna v desátem patře, tak než dopadne na zem, tak je možné při volném letu v důsledku zemské přitažlivosti po něm střílet, za to nesmíte nikoho odsoudit," dále poučoval vyvalené soudce hospodář Flintička a soudci si tyto myslivecké zákony zapisovali s takovou horlivostí, až dvěma z nich od rozžhaveného hrotu pera začaly hořet listy jejich notesu.

"A nyní dávejte dobrý pozor," vyzval soudce Flintička a soudcům se rutinně vyšponovaly slechy, aby zachytily každou samohlásku, kterou Flintička vysloví, souhlásky ale už pro ně nebyly tak důležité," před každým honem , když se myslivci shromáždí před lesíkem Pičůvka, tak nás přepadne komando těžkooděnců a každému myslivci dají dýchnout do trubičky a když trubička zezelená, čili to znamená, že myslivec je už týden v kuse ožralý, tak takový myslivec nesmí střílet a je mu odebrána zbraň, tak že, pokud někdo přijde domů z hospody a zjistí, že ho vykrádají, tak v žádném případě nesmí střílet, protože by mohl v opilosti zastřelit domovníka, kterého si pozval jako svědka, že nachytal zloděje, úplně nejlepší by bylo, kdyby jste měli v soudním spise od místních strážmistrů potvrzení, že se střelec ještě před střelbou na zloděje  dobrovolně podrobil testu na akohol, pokud by jeho test byl negativní, má plné právo se účastnit honu na zloděje s případnou střelbou, ovšem výřad zastřelených zlodějů se nesmí provádět před ukončením honu a při výřadu je slušností strčit zastřelenému zloději do huby větvičku z nejbližšího šeříku," školil soudce Flintička a mezitím myslivec Papoušek zajistil od zůčastněných soudců deset přihlášek do místního mysliveckého sdružení i se zaplacením příspěvků a všichni přihlášení soudci se zavázali ke 450 hodinám donášky sena do krmelců v nastávající zimě.

"Teda kde se na myslivecké zákony hrabe trestní právo, navrhnu presidentovi, aby všechny myslivecké hospodáře jmenoval do funkcí přísedících u krajských a Nejvyšších soudů," šeptá nejvyšší soudkyně Bubnešová Rychlebskému a ten horlivě přikyvuje na souhlas.

"Ještě upozorňuji na jeden fakt, je nutno věnovat pozornost tomu, zda zloděj nebo zloději při krádeži ztratili plachost a chovají se k tomu, kdo je přichytil při činu přiliš důvěřivě, potom je velká pravděpodobnost, že zloději jsou nakažení vzteklinou, tudíž se při své zlodějské výpravě chytře vyhnuli sklepním prostorám, kde jsou na zloděje vesměs nachystány otrávené návnady, potom je možné se bránit střelbou, protože při pokousání takovým nemocným zlodějem by hrozila střelci i smrt," ukončil školení pytlák Pastička.

"Samozřejmě, že pokud by jste chtěli, aby místo nějakého slepce s váhami se patronem soudců stal Svatý Hubert, je možno o to požádat ministerstvo zemědělství," ještě navrhl soudcům Flintička a ti se hluboce zamysleli, že by bylo na čase něco změnit, aby si lidé v Česku nemysleli, že soudci jsou k předkládaným důkazům slepí jak patrony a že rozsudky vynášejí podle váhy v českých na decimálce.

Další mé články najdete na mém blogu http://joseforel.blogspot.com

Autor: Václav Vrána | čtvrtek 24.3.2011 18:20 | karma článku: 6,85 | přečteno: 615x
  • Další články autora

Václav Vrána

Za vším hledejte Bakalu

Já jsem si pořád říkal, komu jsou asi trnem v oku moje příspěvky a ejhle, vlastníkem tohoto totalitního blogu ja soudruh Bakala, to je ten , co i bez plastiky vypadá jak Quasimodo před biřmováním. Tak blogujte tajtrlíci, blogujte a přitom si myslete, jak můžete svobodně žvanit, cha,cha, to jsou ale para Doksy. Do hajzlu s tímto zkorumpovaným státem.

18.4.2011 v 18:52 | Karma: 12,38 | Přečteno: 1057x | Diskuse| Ostatní

Václav Vrána

Korupce kvete za každého režimu.

Tolik aprílové srandy s drolením a sjednocováním Veřejných šašků už jsem opravdu dlouho nazažil a tak opravdu stojí za to se k tomu vyjádřit, jem zvědavý, co z toho vyleze, jestli o velikonocích předčasné volby a nebo se Bárta a nebo Huml s Kočí najdou jako mrtvoly na dně Orlické přehrady.

8.4.2011 v 12:35 | Karma: 8,85 | Přečteno: 737x | Diskuse| Ostatní

Václav Vrána

Dřevěná kniha a nebo dřevěná hlava?

Kdyby o tom byla napsána divadelní hra, tak by to byla ještě zajímavější otázka, než "být či nebýt?" Vypadá to, že zmutované vládní trojkoale a jejím ministrům už nejen vypadávají vlasy, ale i rozum z hlavy. Protože chystaný tunel na lesy ČR je zcela bezprecedentní.

27.3.2011 v 12:40 | Karma: 6,83 | Přečteno: 602x | Diskuse| Ostatní

Václav Vrána

Panenské Břežany a dotace z EU.

Tak hladinu vařejného mínění zase rozdělil na dva nesmiřitelné Tábory informace, že mladý Heydrich sežene peníze z EU na opravu zámku v Panenských Břežanech, tak jsem se rozhodl, že se k tomu rovněž vyjádřím a přispěju jedním pytlem do mlýna.

25.3.2011 v 12:35 | Karma: 8,04 | Přečteno: 636x | Diskuse| Ostatní

Václav Vrána

Jak byl Vondra vyhozen z okna.

Ale že se ten Vondra drží jako klíště, co? Chtěl bych všem doporučit přečíst na www.euportal,cz článek o opilci Havlovi, tam je krásně popsáno, jak si disidenti žili jak prasata v žitě, ale jenom někteří, jako vždy vybraná kasta a Vondra byl mezi nimi, to neni nic jiného než obyčejná pijavice.

23.3.2011 v 21:29 | Karma: 10,52 | Přečteno: 625x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Ukrajinci dočasně stahují tanky Abrams. Jsou zranitelné při nasazení dronů

26. dubna 2024  8:01

Ukrajina dočasně stáhla z boje americké tanky Abrams M1A1, které se ukázaly být zranitelné při...

„Smrt režimu.“ Za nápis si má nezletilá ruská studentka odpykat 3,5 roku

26. dubna 2024  6:20

Ruský vojenský soud odsoudil žákyni desáté třídy, sedmnáctiletou Ljubov Lizunovovou ke 3,5 roku...

Zavolíme! Kandidáti do eurovoleb se utkají v debatě vysílané i studentům škol

26. dubna 2024  5:42

Šest kandidátů pro volby do Evropského parlamentu přijalo účast v debatě Zavolíme!, která bude...

Další případ zpožděné dodávky zbraní. Česká firma se soudí na Ukrajině

26. dubna 2024

Premium Vztahy mezi Českem a Ukrajinou nejsou vždycky idylické. Svědčí o tom soudní spor, na který narazila...

  • Počet článků 432
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Na mém soukromém blogu http://joseforel.blogspot.com
momentálně publikuji články osobním pohledem na život v reálném socialismu před sranda prčem, kdo má rád humor, může si počíst.

Seznam rubrik